Nieuwe ontwikkelingen bij Dagstage.nl

In 2019 zijn Marco Derksen en ik gestart met Dagstage.nl.  Het is een platform dat mensen en organisaties die een dagstage vragen en/of aanbieden, met elkaar in contact brengt.  Bij een dag stage kijken mensen een dag bij iemand mee “in de keuken”. Het is te vinden via dagstage.nl. Momenteel is het nog een pilot in een besloten platform met een beperkt aantal leden en met deelname op uitnodiging.

Met Dagstage gaan we nu een nieuwe fase in en we zijn dan ook blij en trots dat we Edwin Rijkaart van Cappellen, o.a. oprichter en bedenker van Buienradar.nl als nieuwe partner bij Dagstage mogen verwelkomen.

Edwin gaat ons helpen de volgende stap te maken naar een open platform dat we gaan lanceren in het tweede kwartaal van 2020. Tot die tijd hebben we weer plek voor nieuwe individuele leden en gaan we ervaring opdoen met organisaties die maximaal vijf medewerkers mee willen laten doen aan deze nieuwe testfase.

Nieuwe deelnemers/leden krijgen tot en met het einde van deze testfase, 31 maart 2020, de mogelijkheid onbeperkt dagstages te vragen en aan te bieden. Aan het deelnemen zijn voor leden en organisaties in deze fase geen kosten verbonden. Wel vragen we aan deelnemende organisaties een contactpersoon aan te wijzen waarmee we kunnen samenwerken. Daarnaast vragen we aan deelnemende organisaties ook minimaal één dagstage aan te bieden voor mensen buiten de eigen organisatie, dit om de balans tussen vraag en aanbod te kunnen garanderen.

Wij hebben het afgelopen jaar ervaren dat mensen meedoen, om op een plezierige manier te leren, door het kijken in de keuken van andere organisaties. En dat buiten hun eigen vertrouwde cirkel. En het is een mooie aanvulling op bestaande vormen van leren, bijvoorbeeld trainingen, cursussen en congressen. Andersom is het voor mensen en organisaties een mooie manier om frisse blikken van buiten, naar binnen te halen. Dit brengt weer nieuwe kennis en ervaring.

Ok net zo enthousiast en nieuwsgierig als Marco, Edwin en ik? Meld je aan via stephan@dagstage.nl of marco@dagstage.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *